Loading...
  • Op het Toneel 5, 6836 ND, Arnhem
  • Dinsdag-Zaterdag

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming wordt nog steeds te weinig gebruikt. Gehoorbeschadiging, niemand zit erop te wachten. De meeste gehoorbeschadiging wordt veroorzaakt door te hard geluid. Zorg daarom voor een goede gehoorbescherming.

                          Gehoorschade is onomkeerbaar!!!

De meest voorkomende gehoorbeschadigingen zijn:

  • Verminderd gehoor
  • Tinnitus (blijvende piep of gezoem)
  • Hyperacusis (overgevoeligheid voor gewone geluiden)

Elke dag worden we blootgesteld aan verschillende geluiden. Veel van die geluiden worden niet eens bewust waargenomen. Deze dagelijkse geluiden zijn vaak al geluiden van doorgaans minimaal 80 decibel. Vanaf dit geluidsniveau kan er al gehoorschade oplopen.

Voorkomen is beter dan genezen

Elk jaar lopen duizenden Nederlanders blijvende gehoorschade op. Gehoorschade kan ontstaan door regelmatig in aanraking te komen met geluiden die een schadelijk geluidsniveau hebben. Op lange termijn kan gehoorschade resulteren in een irritante piep of suizen in de oren. Dit kan permanent worden. Door het gebruik van gehoorbescherming is dat veelal te voorkomen.

Wij leveren zowel universele als op maat gemaakte gehoorbescherming van Pluggerz.

Belangrijk is dat de gehoorbescherming de gehele gehoorgang afsluit, anders gaat het geluid er alsnog gewoon langs.

De meeste universele gehoorbeschermers bevatten een ‘gewoon’ filter en dempen daardoor  de hoge tonen sterker dan de lage tonen. De custom-fit heeft een vlak filter en dempt alle tonen evenveel waardoor er geen vervorming is van het geluid.

Wij maken ook zwemoordopjes op maat.

Vallen jou AirPods ook steeds uit! Wij hebben de oplossing! Laat op maat gemaakte sleeves maken en ze blijven perfect in de oren zitten.