Loading...

Brillen

Brillen

Veelal worden brillen gebruikt om het zicht te optimaliseren of om bescherming te bieden. Hij zal dan ook een groot deel van de dag gedragen worden.

Het is niet alleen belangrijk of je de bril mooi vindt, maar spelen er ook andere factoren een belangrijke rol. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het doel waar hij voor gebruikt moet worden. Het kan zijn dat je voor werken op een beeldscherm een andere sterkte nodig hebt dan voor kijken in de verte. Soms kan de materiaalkeuze een beslissende factor zijn. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren, zodat je een juiste keuze maakt voor jou bril.

Zorg ervoor dat je voldoende de tijd neemt om een montuur uit te zoeken die bij jou past. Wanneer een kledingstuk achteraf een miskoop blijkt te zijn kun je die eventueel in de kast laten liggen, maar een bril draag je veelal de hele dag. Een goed gekozen montuur is een verlengstuk van jezelf, het straalt uit wie jij bent. Wij kunnen je helpen bij het uitzoeken van een montuur. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij de persoon zelf. Wij kunnen alleen bepalen of de maat van het montuur goed is en advies geven over de vorm en kleurstelling.

brendel eyewatchoptiek