Loading...
  • Op het Toneel 5, 6836 ND, Arnhem
  • Dinsdag-Zaterdag

Brillen

Brillen

Brillen zijn er in vele vormen en materialen. Over het algemeen is de functie van brillen het zicht te optimaliseren of om bescherming te bieden. Tegenwoordig worden brillen ook gedragen als een extra toevoeging zoals bij sieraden.

Het is niet alleen belangrijk of je de bril mooi vindt, maar spelen er ook andere factoren een belangrijke rol. De belangrijkste factor is de omstandigheden waarin de bril gebruikt wordt. Het kan zijn dat je voor werken op een beeldscherm een andere sterkte nodig hebt dan voor kijken in de verte. Ook de materiaalkeuze kan een beslissende factor zijn. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren, zodat je een juiste keuze maakt voor jouw bril.

Bevalt de bril nog prima, maar is de sterkte van de glazen niet meer goed, dan kunnen wij ook enkel de glazen vernieuwen. Andersom, de huidige glazen in een ander montuur zetten, kan ook. Hierbij zijn de mogelijkheden wel beperkter, aangezien de glazen wel kleiner kunnen worden gemaakt maar niet groter.

brillen arnhem

Zorg ervoor dat je voldoende de tijd neemt om een montuur uit te zoeken die bij jou past. Een goed gekozen montuur is een verlengstuk van jezelf, het straalt uit wie jij bent.

Wij kunnen je helpen bij het uitzoeken van een montuur. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij de persoon zelf. Wij kunnen alleen bepalen of de maat van het montuur goed is en advies geven over de vorm, kleurstelling en materialen.

Meerdere keren per jaar wordt de collectie uitgebreid met de nieuwste modellen. Veelal zijn deze in meerdere kleuren verkrijgbaar of zelfs in een grotere/kleinere maat. Mocht het juiste gewenste model of kleur niet op voorraad bij ons zijn, dan kunnen wij deze meestal wel bestellen.

Beeldschermbril

Wanneer is een beeldschermbril zinvol?

Glazen

Wij werken hoofdzakelijk met glazen van hoge kwaliteit. 

Kappenbril

Wat is een kappenbril?  

Kinderbrillen

Onze collectie van kinderbrillen bestaat uit

Monturen

Onze collectie bestaat uit monturen die

Zonnebrillen

Meestal worden zonnebrillen geassossieerd met