Loading...
  • Op het Toneel 5, 6836 ND, Arnhem
  • Dinsdag-Zaterdag

Brillen

Brillen

Brillen zijn er in vele vormen en materialen. Veelal is de functie van de bril het zicht te optimaliseren of om bescherming te bieden.

Het is niet alleen belangrijk of je de bril mooi vindt, maar spelen er ook andere factoren een belangrijke rol. De belangrijkste factor is de omstandigheden waarin de bril gebruikt wordt. Het kan zijn dat je voor werken op een beeldscherm een andere sterkte nodig hebt dan voor kijken in de verte. Ook de materiaalkeuze kan een beslissende factor zijn. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren, zodat je een juiste keuze maakt voor jouw bril.

brillen arnhem

Zorg ervoor dat je voldoende de tijd neemt om een montuur uit te zoeken die bij jou past. Een goed gekozen montuur is een verlengstuk van jezelf, het straalt uit wie jij bent.

Wij kunnen je helpen bij het uitzoeken van een montuur. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij de persoon zelf. Wij kunnen alleen bepalen of de maat van het montuur goed is en advies geven over de vorm, kleurstelling en materialen.

Beeldschermbril

Wanneer is een beeldschermbril zinvol?

Gehoorbescherming

Gehoorbeschadiging, niemand zit erop te wachten. De meeste gehoorbeschadiging wordt veroorzaakt door te hard geluid. Zorg daarom voor een goede gehoorbescherming.                           Gehoorschade is onomkeerbaar!!! De meest voorkomende gehoorbeschadigingen zijn: Verminderd gehoor Tinnitus (blijvende piep of gezoem) Hyperacusis (overgevoeligheid voor gewone geluiden) Wij … Continue reading Gehoorbescherming

Glazen

Wij werken hoofdzakelijk met glazen van Rodenstock.

Horloges

Horlogebandjes Wij hebben een kleine collectie horlogebandjes op voorraad van het merk EULIT.De EULIT-collectie bestaat uit voordelige horlogebandjes van leer in allerlei kleuren en designs. Bij de horlogebandjes worden uitsluitend selecte leersoorten, huidvriendelijk voeringleer en hoogwaardige sluitingen gebruikt, waardoor een hoog draagcomfort en lange levensduur verzekerd zijn. Horlogebatterijen Wij hebben de meest gangbare horlogebatterijen op … Continue reading Horloges

Kappenbril

Wat is een kappenbril?  

Kinderbrillen

Onze collectie van kinderbrillen bestaat uit

Monturen

Onze collectie bestaat uit monturen die

Zonnebrillen

Meestal wordt een zonnebril geassosieerd met

Zorgvergoeding

Wij kunnen voor u declareren.