Loading...
  • Op het Toneel 5, 6836 ND, Arnhem
  • Dinsdag-Zaterdag

Brillen

Brillen

Brillen zijn er tegenwoordig in vele vormen en materialen.

Daardoor is het soms niet makkelijk de juiste bril te vinden. Het is niet alleen belangrijk of je een montuur mooi vindt, maar spelen er ook andere factoren een belangrijke rol. De belangrijkste factor is de omstandigheden waarin de bril gebruikt wordt.

Het kan zijn dat je voor werken op een beeldscherm een andere sterkte nodig hebt dan voor kijken in de verte. Ook de materiaalkeuze kan een beslissende factor zijn. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren, zodat je een juiste keuze maakt voor jouw bril.

 

 

Meerdere keren per jaar wordt de collectie uitgebreid met de nieuwste modellen. Veelal zijn deze in meerdere kleuren verkrijgbaar of zelfs in een grotere/kleinere maat. Mocht het juiste gewenste model of kleur niet op voorraad bij ons zijn, dan kunnen wij deze meestal wel bestellen.

Bevalt de bril nog prima, maar is de sterkte van de glazen niet meer goed, dan kunnen wij ook enkel de glazen vernieuwen. Andersom, de huidige glazen in een ander montuur zetten, kan ook. Hierbij zijn de mogelijkheden wel beperkter, aangezien de glazen wel kleiner kunnen worden gemaakt maar niet groter.

beeldschermbril