Loading...

Brillen

Brillen

Veelal is de functie van de bril het zicht te optimaliseren of om bescherming te bieden. Meestal draagt men de bril de hele dag.

Het is niet alleen belangrijk of je de bril mooi vindt, maar spelen er ook andere factoren een belangrijke rol. De belangrijkste factor is de omstandigheden waarin de bril gebruikt wordt. Het kan zijn dat je voor werken op een beeldscherm een andere sterkte nodig hebt dan voor kijken in de verte. Ook de materiaalkeuze kan een beslissende factor zijn. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren, zodat je een juiste keuze maakt voor jou bril.

Zorg ervoor dat je voldoende de tijd neemt om een montuur uit te zoeken die bij jou past. Wanneer een kledingstuk achteraf een miskoop blijkt te zijn kun je die eventueel in de kast laten liggen, maar een bril draag je veelal de hele dag. Een goed gekozen montuur is een verlengstuk van jezelf, het straalt uit wie jij bent.

Wij kunnen je helpen bij het uitzoeken van een montuur. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij de persoon zelf. Wij kunnen alleen bepalen of de maat van het montuur goed is en advies geven over de vorm en kleurstelling.

brendel eyewatchoptiek