Loading...

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Meestal wordt een zonnebril geassosieerd met zon en zomer. Als bescherming tegen de zon of als accesoire.

Maar ook in de winter kan een zonnebril onmisbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de laagstaande zon tijdens het autorijden of aan de felle zon tijdens de wintersport op de witte sneeuw.

Naast het uiterlijk van de zonnebril moet een goede zonnebril ook aan een paar voorwaarden voldoen.

De bril moet een goede bescherming geven tegen het schadelijke UV licht. Alle zonnebrillen bij ons in de winkel voldoen aan de eis voor maximale absorptie van UV licht.

Een tweede punt waarop gelet moet worden is het doel van gebruik en de mate hoe donker de glazen zijn of welke kleur ze hebben. Daarnaast kan ook nog de keuze gemaakt worden tussen wel of niet gepolariseerde glazen.

Wij hebben een ruim aanbod zonnebrillen in onze collectie in verschillende prijscategorieën waaronder:

Serengeti is een high-end zonnebril. Hun belangrijkste focus is oogbescherming. Serengeti onderzoekt en ontwikkeld technologie zoals meekleurende glazen, gepolariseerde glazen en spectrale controle.

REVO gebruikt Nasa technologie voor de lenzen van haar zonnebrillen. Deze hebben hierdoor het beste geavanceerde en gepolariseerde glas ter wereld. De de Revo zonnebril gaat voor 100% verblinding tegen. Alle REVO glazen zijn polariserend en zijn bij uitstek geschikt voor elk outdoor-, lifestyle- of sportmoment.

Guess is een lijn voor mensen die weten wat ze willen. Trendy en een tikkeltje eigenwijs zijn de sleutelwoorden. Guess geniet volop van het leven en voert dit door in het ontwerp.

Alle zonnebrillen van Invu zijn gepolariseerd. Kwalitatief een goede moderne zonnebril voor een zacht prijsje.

Evenals bij de correctielijn heeft Easyeyewear bij de zonnebrillen ook weinig uitleg nodig. Easy to wear. Modern, kwalitatief goed en betaalbaar zijn de sleutelwoorden.