Loading...
  • Op het Toneel 5, 6836 ND, Arnhem
  • Dinsdag-Zaterdag

Glazen

Glazen

Wij werken hoofdzakelijk met glazen van Rodenstock. Zij zijn al meer dan 140 jaar innovatieleider binnen de optiek en hebben een groot portfolio aan glazen. Brillenglazen op maat van Rodenstock houden er rekening mee dat elk oog anders is. Naast de sterkte die in de glazen moet komen spelen er meerdere factoren mee zoals de situatie waarin je de bril wilt gebruiken. Vergelijk het met bijvoorbeeld sporten. Dat doe je ook niet op je naaldhakken en sportschoenen zijn ook nog weer onder te verdelen in de tak van sport.

Dan hebben we het er nog niet eens over gehad dat er verschil zit in materiaal, diktes van glazen en verschillende coatings. In een glasbril kan niet elk type glas en ontspiegeling kan enkelvoudig of meervoudig.

Op de vraag ‘ Wat kosten glazen voor in mijn bril? ‘ is dus geen eenduidig antwoord te geven. Laat je daarom altijd goed informeren over de mogelijkheden.

glazen bril

Meekleurende glazen

Bij gevoeligheid voor licht is het een optie om meekleurende glazen te nemen. De glazen kleuren donker op basis van de hoeveelheid UV die in de lucht aanwezig is.