Loading...

Monturen

monturen eyewatch optiek

Monturen

Vroeger was het dragen van een bril een must. Tegenwoordig is het dragen van een bril ook een mode statement. De bril mag gezien worden. Monturen mogen weer kleur hebben en mogen bestaan uit diverse materialen.

Onze collectie bestaat uit monturen die gezien mogen worden, maar ook uit monturen die wat meer ingetogen zijn. Je hebt bij ons ruime keus uit monturen van modern tot klassiek, dus er zit altijd wel een leuk montuur voor je tussen. Een bril hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wij hebben al een bril inclusief glazen op (enkelvoudige) sterkte vanaf €69,-.

Een kleine greep uit de collectie, klik op het logo voor meer informatie:

foto Brendel

Bij het uitzoeken van een montuur is het belangrijk dat er voldoende tijd genomen wordt. In 99% van de gevallen is het namelijk zo dat het eerst opgezette montuur een “Nee, dit is hem niet ” reactie geeft. Hoe kan dat?

Wij zijn een vertrouwd beeld gewend wanneer wij in de spiegel kijken. Met een vreemd montuur op de neus wordt die veiligheid verstoord. Pas na het opzetten van enkele verschillende monturen kunnen wij een afwijkend spiegelbeeld accepteren.

Wanneer dan het eerste montuur weer opgezet wordt, kan die ineens een heel andere reactie oproepen.

Naast beter kunnen zien is het ook van belang wat de gebruiksomstandigheden van een bril zijn. Iemand die bijvoorbeeld met kleine kinderen werkt of met dieren doen er verstandiger aan om een stevig montuur uit te kiezen.