Loading...

Wie zijn wij?

Eyewatch optiek,

opticien van Rijkerswoerd 

Sinds 1 januari 2015 mogen wij ons de trotse eigenaren noemen van Eyewatch Optiek Arnhem.

Hoe zijn wij hier gekomen?

In het verleden hebben wij een zaak gehad in Ugchelen onder de rook van Apeldoorn. Dit was een gecombineerde zaak voor zowel optiek, juweliersartikelen en hoortoestellen. De vorige eigenaar van Gloudemans Optiek, zoals de zaak heette toen wij deze overnamen, heeft naast andere optiekvestigingen ook een groothandel in monturen en kwam regelmatig bij ons in de winkel met zijn collectie.

In 2011 hebben wij de winkel in Ugchelen verkocht en zijn wij beiden voor een werkgever gaan werken. Echter, we vonden het jammer om niet meer samen te werken. Eind 2014 klopte de vorige eigenaar bij ons aan met de vraag of wij zijn vestiging in Arnhem wilden overnemen, omdat hij er zelf te weinig tijd voor had.

Omdat de vorige eigenaar nog meer optiekzaken heeft onder de naam Gloudemans Optiek gaf dit veel verwarring bij de leveranciers. Onze bestellingen kwamen terecht bij Gloudemans Optiek in Den Bosch en andersom. Om deze verwarring uit de weg te gaan hebben wij de naam Gloudemans Optiek Arnhem afgekort tot gewoon Go-Optiek. Echter, dit gaf nog steeds veel verwarring. Daarom hebben wij besloten om tegelijk met de verhuizing op het winkelcentrum Rijkerswoerd de naam helemaal aan te passen naar Eyewatch Optiek.

Tevens zijn wij een SVGB erkend leerbedrijf voor diegenen die het prachtige vak als opticien willen leren.

Wij hebben geen standaard koopavond. Koopavond hebben wij alleen op afspraak. Voordeel is dat u hierdoor op dinsdag tot en vrijdag in de avonduren bij ons terecht kunt.

stage adres